Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Geniet van
kwaliteitsvollezorg

in een veilige omgeving

Het label AESTHETIC QUALITY

Wil het comfort en de veiligheid van schoonheidsverzorgingsproducten voor consumenten.

Het Esthetische Kwaliteitslabel certificeert dat een esthetisch instituut dat activiteiten van hoge kwaliteit wil uitvoeren, ervoor zorgt dat zijn personeel een specifieke opleiding om behandelingen uit te voeren heeft gevolgd, hygiënemaatregelen strikt naleeft en met CE-gecertificeerde apparatuur werkt.

Hoe kun je ze herkennen ?

Gelabelde instituten hebben een onderscheidend teken op hun etalage en op hun communicatiemedia. Dit is het logo van AESTHETIC QUALITY.

De sticker die op het raam wordt geplakt, garandeert dat het instituut het AESTHETIC QUALITY charter naleeft, basishygiënemaatregelen toepast en steekproefsgewijs wordt gecontroleerd.

CRITERIAVOOR LIDMAATSCHAP

Om het label te ontvangen, moet het instituut voldoen aan drie criteria essentieel voor klanttevredenheid

BEGELEIDING

Het AESTHETIC QUALITY Label is niet zomaar een controleorgaan.

 

De missie van het AESTHETIC QUALITY-team is om instituten te ondersteunen bij Het AESTHETIC QUALITY Label is niet zomaar een controleorgaan. 


De missie van het AESTHETIC QUALITY-team is ook om instituten te ondersteunen bij het implementeren van strikte hygiëne protocol : desinfectie van apparatuur, gebruik van schone lakens, gebruik van verbruiksgoederen voor eenmalig gebruik, nette kleding, schone en opgeruimde lokalen,…

PARTERNS

Om uw behandelingen in alle veiligheid te kunnen garanderen, werkt AESTHETIC QUALITY Label samen met leveranciers die vooroplopen in de technologie, zodat gecertificeerde instituten kunnen worden uitgerust met kwaliteitsapparatuur die voldoet aan de CE-normen, en door gekwalificeerd personeel.

VAARDIGHEDEN

Naast de omgeving moeten schoonheidsspecialisten de technieken van schoonheidsverzorging beheersen en de vaardigheden hebben die nodig zijn om veilig te werken en apparatuur te gebruiken volgens de juiste protocollen.

 

AESTHETIC QUALITY werkt samen met een academie om schoonheidsspecialisten in staat te stellen hun vaardigheden te perfectioneren en de kennis te verwerven die ze nodig hebben om behandelingen uit te voeren.

Scroll naar boven