Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

SEPA-mandaat voor automatische incasso

Crediteur identificatiecode SEPA : BE62ZZZ1000877672

 

De Single Euro Payments Area (SEPA) is een initiatief van de Europese Unie dat tot doel heeft bankoverschrijvingen en domiciliëringen in euro in heel Europa even gemakkelijk te maken als binnenlandse overschrijvingen.

 

Door je lidmaatschap te betalen, machtig je schuldeiser LABEL Concept om instructies te sturen naar je bank om je rekening te debiteren en je bank om je rekening te debiteren in overeenstemming met de instructies van LABEL Concept.

 

De gegevens van de rekening die wordt gedebiteerd zijn de gegevens die worden gebruikt voor de eerste betaling van het lidmaatschap. Het moet de rekening zijn van het bedrijf of de onderneming (indien in PP) waarvoor het label wordt aangevraagd. De ondertekenaar moet gemachtigd zijn om verplichtingen namens het bedrijf te ondertekenen of moet een directeur van het bedrijf zijn.

 

Een specifiek wettelijk kader en regels zijn van toepassing op SEPA incasso’s. Het is op elk moment mogelijk om een SEPA-domiciliëringsmandaat in te trekken. De herroeping heeft betrekking op het betaalmiddel en staat los van de onderliggende schuld. Als u geld verschuldigd bent aan een schuldeiser, moet u uw schuld blijven inlossen met een ander betaalmiddel.

Scroll naar boven